Gepa Grondwerken, voor alles wat werken aan uw riolering betreft

Rioleringswerken volgens de regels van het vak

Rioleringswerken gepland? Daarvoor doet u vanzelfsprekend beroep op een professional met de nodige ervaring in het vak. In Tienen en omstreken is Gepa Grondwerken uw betrouwbare partner. Bij onze firma bedreven in rioleringswerk kan u zeker zijn van een persoonlijke service, degelijk werk en de juiste prijs.

Allerhande werken aan de riolering zijn mogelijk

Wat moet er in uw geval precies gebeuren? Het rioleringswerk kan zowel machinaal als manueel gebeuren. We kunnen breuken in het rioolstelsel herstellen, nieuwe sifonputten plaatsen en aansluiten, de afvoer van het sanitair aansluiten op het riool, vernieuwen van de overloop van de aalput, de septische tank aansluiten op de riolering, de bestaande riolering vernieuwen, septische putten of regenwaterputten vervangen enzovoort.

Ook de afwerking is inbegrepen

Als klant kiest u zelf hoe u de afwerking ziet. Moeten er bepaalde delen opgebroken worden? Of opgevuld? Moeten tegels teruggezet worden of wenst u dat we er nieuwe plaatsen? Laat ons zeker weten wat u verlangt. Rioleringswerken in Tienen? Gepa Grondwerken is het bedrijf waar u op kan vertrouwen. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.